14 taun pabrik sepeda listrik profesional

ebike Shuangye

logo-3

Babagan awake dhewe More

motor listrik shuangye
Zhuhai Shuangye Elektronik Teknologi Co, Ltd,didegaké ing 2008 taun, Shuangye minangka pabrik sepeda listrik profesional babagan pit listrik lan pit listrik.
 Pelanggan inquiries bakal mangsuli ing jam 24, Shuangye ngetokake kanggo offer partners kualitas dipercaya, rega competitive, saran cepet.
Perusahaan sepeda listrik Shuangye ngasilake sepeda gunung listrik, sepeda listrik lipat, sepeda listrik ban lemu, sepeda listrik listrik, baterai ebike, kit sepeda listrik, lsp.
Sepeda listrik kita didol ing saindenging jagad, kita duwe 10 taun pengalaman dodolan ing luar negeri. Kita duwe akeh pelanggan sing setia ing Eropa lan Amerika.
Perusahaan sepeda listrik Shuangye model sing paling populer yaiku A6AH26, A5AH26, A6AH26F, A7AT26, A6AB26, A6-R. Rencana sing menarik utawa tuku. Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap pls hubungi kita utawa email: sy@zhsydz.com.