motor listrik | sepeda gunung listrik | pabrik sepedha listrik

10 taun Produsen mancal listrik profesional

shuangye ebike

logo-2logo-3

Babagan awake dhewe More

motor listrik shuangye

Zhuhai Shuangye Elektronik Teknologi Co, Ltd,didegaké ing taun 2008, yaiku manufaktur profesional sepeda listrik, kit kualifikasi lan baterei ebike.
kita duwe desain teknis lan produksi profesional, kanthi lini produksi sing canggih, lokakarya pengolahan sing tepat, lokakarya perakitan lan peralatan uji coba sing efektif, menehi jaminan kualitas sing dipercaya lan layanan sing wigati kanggo pelanggan.
Pelanggan inquiries bakal mangsuli ing jam 24, Shuangye ngetokake kanggo offer partners kualitas dipercaya, rega competitive, saran cepet.

Kita ngasilake sepeda gunung listrik, sepeda motor listrik, sepeda motor ban, sepeda motor, baterai,kucing listrik, etc.Europe, Amerika, Australia minangka pasar utama kanggo produk kita. Model sing paling populer ngemot A5, A6, A1, apa wae rencana menarik utawa mundhut, please feel free to contact us.