Produsen mancal listrik listrik ing 14 taun

ebike Shuangye

logo-3

Babagan awake dhewe More

motor listrik shuangye

Zhuhai Shuangye Elektronik Teknologi Co, Ltd,didegaké ing taun 2008, yaiku manufaktur profesional sepeda listrik, kit kualifikasi lan baterei ebike.
kita duwe desain teknis lan produksi profesional, kanthi lini produksi sing canggih, lokakarya pengolahan sing tepat, lokakarya perakitan lan peralatan uji coba sing efektif, menehi jaminan kualitas sing dipercaya lan layanan sing wigati kanggo pelanggan.
Pelanggan inquiries bakal mangsuli ing jam 24, Shuangye ngetokake kanggo offer partners kualitas dipercaya, rega competitive, saran cepet.

Kita ngasilake sepeda gunung listrik, sepeda motor listrik, sepeda motor ban, sepeda motor, baterai,Kit motor listrik, lan liya-liyaneEurope, Amerika, Australia minangka pasar utama kanggo produk kita. Model sing paling populer: A6AH26, A5AH26, A6AH26F, A7AT26, A6AB26, A6-R.anyono sing menarik utawa rencana tuku, coba hubungi kita .