14 taun pabrik sepeda listrik profesional

logo-3

Ban bike listrik

20 inch fat tire folding electric bicycle A7AM20

maksimal kecepatan 30-32km / h
motor listrik 36V350W / 48V500W
Layar LCD
baterei lithium 36V10AH / 48V10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6

Detail produk

20 inch fat tire folding electric bicycle maksimal kecepatan 30-32km / h
motor listrik 36V350W / 48V500W
Layar LCD
baterei lithium 36V10AH / 48V10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6

Motor 36V350W, motor tanpa sikat 48V500W Kacepetan maksimal 30-35km / h
baterei 36V10AH, batere lithium 48V10AH Charger 42V2A/54.6V2A 100-240v input
Ngisi daya wektu 4-6 jam controller Tanpa sikat sing cerdas
Range 60-100KM Garansi motor & batere 15 wulan
Mode wiwitan Asisten pedal, katup jempol PAS Limang kacepetan sing bisa diatur, asisten pedal 1: 1
Colour Black pigura 6061 paduan aluminium
Gagang nangani 6061 Bar gagang ireng paduan tampilan Tampilan LCD
Gear SHIMANO 7 Kacepetan kanthi derailleur Tuas rem Aluminium, listrik sing dipotong nalika pengereman
Garpu ngarep Garpu suspensi paduan aluminium brake 160 rem cakram
Rim 20 ″ tembok dobel paduan aluminium Tirus 20 ″ * 4.0
chain Rantai tahan karat Crankset Paduan aluminium
Pedal Paduan aluminium Saddle Pelana sing nyenengake
Lampiran Lampu 3W kanthi port USB Loading 120kg
bobot NW: 23kgs GW: 26kgs Ukuran karton 141cm * 33cm * 72cm
Wadhah 20'GP 80 PCS Wadhah 40'GP 160 PCS

Ban bike listrik

Motor 36V350W, motor tanpa sikat 48V500W Kacepetan maksimal 30-35km / h
baterei 36V10AH, batere lithium 48V10AH Charger 42V2A/54.6V2A 100-240v input
Ngisi daya wektu 4-6 jam controller Tanpa sikat sing cerdas
Range 60-100KM Garansi motor & batere 15 wulan
Mode wiwitan Asisten pedal, katup jempol PAS Limang kacepetan sing bisa diatur, asisten pedal 1: 1
Colour Black pigura 6061 paduan aluminium
Gagang nangani 6061 Bar gagang ireng paduan tampilan Tampilan LCD
Gear SHIMANO 7 Kacepetan kanthi derailleur Tuas rem Aluminium, listrik sing dipotong nalika pengereman
Garpu ngarep Garpu suspensi paduan aluminium brake 160 rem cakram
Rim 20 ″ tembok dobel paduan aluminium Tirus 20 ″ * 4.0
chain Rantai tahan karat Crankset Paduan aluminium
Pedal Paduan aluminium Saddle Pelana sing nyenengake
Lampiran Lampu 3W kanthi port USB Loading 120kg
bobot NW: 23kgs GW: 26kgs Ukuran karton 141cm * 33cm * 72cm
Wadhah 20'GP 80 PCS Wadhah 40'GP 160 PCS
Prev:
Next: