14 taun pabrik sepeda listrik profesional

ebike Shuangye

logo-3

blog
  • Cara perawatan motor listrik kanggo sepeda

    Cara perawatan motor listrik kanggo sepeda

    Tanggal: 2021 / 07 / 29 | Kategori: blog

    Maintenance methods of electric motor for bicycle There are four major parts of an electric bicycle: motor, battery, controller, and charger. They have always been regarded as the core co ...
  • Apa kaunggulan sepeda listrik? 5 kaluwihan!

    Apa kaunggulan sepeda listrik? 5 kaluwihan!

    Tanggal: 2021 / 07 / 26 | Kategori: Kethek listrik

    Apa kaunggulan sepeda listrik? 5 kaluwihan! 1 、 Mlaku kanthi bebas Kaya sepeda, kemampuan lelungan menyang macem-macem papan bisa dianggep dadi kauntungan utama ...
  • 8 poin kanggo njaga batere listrik

    8 poin kanggo njaga batere listrik

    Tanggal: 2021 / 07 / 26 | Kategori: blog

    8 poin kanggo njaga batere sepeda listrik Akeh wong sing nunggang sepeda listrik, nanging akeh wong sing ora ngerti cara njaga sepeda listrik. Sing paling penting kanggo listrik ...
  • Tips perawatan sepeda listrik (2)

    Tips perawatan sepeda listrik (2)

    Tanggal: 2021 / 07 / 26 | Kategori: blog

    Tip pangopènan sepeda listrik (2) (6 driving Jarak nyopir cendhak: 1. Panyimpenan jangka panjang batere: mangga isi batere luwih dhisik; 2. Apa tekanan ban ora nyukupi: pompa ...
  • Faktor milih pit listrik

    Faktor milih pit listrik

    Tanggal: 2021 / 07 / 24 | Kategori: blog

    Faktor milih sepeda listrik Sepeda listrik minangka sarana transportasi umum ing gesang kita. Saiki, ana akeh merek sepeda listrik ing China. Akeh wong sing ora ...
  • Tips perawatan sepeda listrik (1)

    Tips perawatan sepeda listrik (1)

    Tanggal: 2021 / 07 / 23 | Kategori: blog

    Tip pangopènan sepeda listrik (1) (1) Batere ebike ora dikenani biaya utawa kurang biaya: 1. Pungkasan umur batere: ngganti utawa ndandani batere; 2. Sekring sekring ing adonan ...
  • Apa acara bersepeda ing Olimpiade Tokyo?

    Apa acara bersepeda ing Olimpiade Tokyo?

    Tanggal: 2021 / 07 / 21 | Kategori: Kethek listrik

    Apa acara bersepeda ing Olimpiade Tokyo? Olimpiade Tokyo wiwitane direncanakake bakal dianakake ing taun 2020 lan wis ditundha nganti taun 2021. Wis arep dianakake. Saben Olimpiade yaiku ...
  • Nunggang mangsa, sampeyan kudu ngerti pertimbangan

    Nunggang mangsa, sampeyan kudu ngerti pertimbangan

    Tanggal: 2021 / 07 / 21 | Kategori: Kethek listrik

    Nunggang mangsa, sampeyan kudu ngerti pertimbangan La Niñas sing berturut-turut ora umum - kedadeyan kaping wolung wiwit taun 1950- nanging yen La Niña liyane kedadeyan ing taun iki, mula bakal ...
  • Apa prelu ngombe omben olahraga nalika muter?

    Apa prelu ngombe omben olahraga nalika muter?

    Tanggal: 2021 / 07 / 21 | Kategori: Kethek listrik

    Apa prelu ngombe omben olahraga nalika muter? Nalika intensitas olahraga dhuwur lan suhu sekitar dhuwur, awak bakal kringet akeh lan pulih elektrolit ing ...
  • Keuntungan nginstal dudukan ponsel

    Keuntungan nginstal dudukan ponsel

    Tanggal: 2021 / 07 / 19 | Kategori: Kethek listrik

    Mupangate nduwe dudukan ponsel Sing nduwe ponsel paling apik kanggo mancal? 1. Ora kejut lan non-slip Akeh kanca sing bakal nemoni kahanan dalan sing kompleks ...
  • Napa masarakat kudu nganggo helm ing dalan?

    Napa masarakat kudu nganggo helm ing dalan?

    Tanggal: 2021 / 07 / 19 | Kategori: blog/ Kethek listrik

    [Helm bersepeda penting] Napa masarakat kudu nganggo helm ing dalan? Helm muter iku penting. Alesan nganggo helm muter iku gampang banget lan penting banget. Nglindhungi t ...
  • Artefak tambahan kanggo nggawe nunggang luwih gratis lan menarik

    Artefak tambahan kanggo nggawe nunggang luwih gratis lan menarik

    Tanggal: 2021 / 07 / 14 | Kategori: Kethek listrik

    Artefak bantu kanggo nunggang muter luwih cepet lan apik minangka cara paling apik kanggo njelajah kutha. Mbebayani banget kanggo navigasi nalika muter, dadi sampeyan butuh ...