14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

2020 Katalogu i EBIKE Shuangye

2020 Katalogu i EBIKE Shuangye

2020 Katalogu i EBIKE Shuangye

Ky është më i fundit i katalogut të biçikletave elektrike Shuangye në vitin 2020, duke përfshirë dizajnin e ri dhe biçikletat e reja R&D elektrike. Kindfarë lloj ebike dëshironi, të gjithë mund të gjenden në këtë katalog të ebikeve 2020 Shuangye, si e-bicikleta malore, ebike të qytetit, ebike të palosshme, kuti elektrike për biçikleta ose bateri me biçikletë dhe më shumë.

Këtu është lidhja e katalogut të biçikletave elektrike Shuangye të vitit 2020, të cilat mbështesin të lexoni në internet dhe shkarkoni.

https://www.zhsydz.com/wp-content/uploads/catalog/Shuangye-electric-bike-catalog-2020.pdf

Shuangye përqendrohet në prodhimin dhe eksportimin e biçikletave elektrike rreth 12 vjet, dhe furnizimin me cilësi të lartë dhe stilimin e biçikletave elektrike për klientët tanë me një shërbim të shkëlqyeshëm. Mbështetja e shërbimit OEM & ODM në kapacitetin e baterisë, parametrin motorik, ngjyrën, paketimin, etj.

Nëse dëshironi të dini imazh dhe informacion më të detajuar, vizitoni tonë Faqja zyrtare ose lërini mesazhet tuaja më poshtë. Pasi të keni pyetur, ne do t'i përgjigjemi (pyetjeve tuaja ose do t'ju rekomandojmë produktet më të mira) brenda 24 orësh.

PersonalBiznesShpërndarës