14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikleta më të mira elektrike

26 / 28inch grua qytet qytet biçikletë elektrike 48v 500w 750w A5AH26

Motor: motor vaske e pasme 48V 500W / 750W
Bateri: 48V 13AH / 15AH bateri litiumi
Shpejtësia maksimale: 35km / h - 40km / h
Gama maksimale: 60km-80km për pagesë
Goma: 26 "* 1.95 / 28" * Rrota 1.75
Maksimumi i ngarkesës: 150kgs
Koha e tarifimit: orët 5-7
Ingranazhi: Shpejtësia 9 / 21 / 27
PAS: Sensori i ndihmës me pedale me shumë nivele

DETAJET E PRODUKTIT Specifikim

26 / 28inch grua e qytetit biçikletë elektrik 48v 500w 750w

Dizajn i ri biçikletë elektrike grua e qytetit me fuqi të lartë dhe kapacitet të lartë për distancë më të gjatë në udhëtim dhe shpejtësi më të madhe maksimale gjatë biçikletave. Kjo biçikletë mund të përdorë rrotën icnh 26 ose inç 28, është një nga opsionet më të mira të transptimit për të lëvizur, për të marrë rreth e rrotull ose për çiklizmit ngadalë përgjatë bregdetit, duke ndjerë flladin në fytyrën tuaj. 

biçikletë elektrike grua e qytetit 

Imazh i Detajuar

biçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetitbiçikletë elektrike grua e qytetit 

Më shumë Biçikletë Elektrike: Shitje e nxehtë biçikletë elektrike malore, biçikletë elektrike 24 qyteti e qytetit, biçikletë elektrike palosëse 20 inç, biçikletë elektrike urbane klasike 24/28 inç. 

Lini një mesazh 

Importues/Tregtar me shumicëOEM / ODMShpërndarësMe porosi/pakicëE-commerce


biçikletë elektrike grua e qytetit

prev:
Next: