14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

palosshme biçikletë elektrike

36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë më të lëvizshme A1-R

Gama maksimale 40-60km

36V 250W Motor me brushë

Shpejtësia maksimale 25km / 30km / h opsionale

Bateri 36V 9AH Lithium-ion fshehur në kornizë

DETAJET E PRODUKTIT

36v biçikletë me peshë më të lehtë biçikletë elektrike më të lëvizshme

Gama maksimale 40-60km
36V 250W Motor me brushë
Shpejtësia maksimale 25km / 30km / h opsionale

Bateri 36V 9AH Lithium-ion fshehur në kornizë

36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 1

Një model i ri i përmirësuar A1-R7 biçikletë elektrike me palosje me pezullim të pasmë, bateri litium 9Ah të integruar në kornizë, e bëjnë udhëtimin tuaj më interesant dhe të rehatshëm.36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 2 36v biçikletë elektrike me peshë të lehtë më të lehtë biçikletë xNUMX-2 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 3 36v biçikletë elektrike me peshë të lehtë më të lehtë biçikletë xNUMX-3 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 4 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 5 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 6 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 7 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 8 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 9 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 10 36v biçikletë elektrike me peshë më të lehtë biçikletë biçikletë më të lëvizshme 11

prev:
Next: