14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

Lajme

4 arsye njerëzit preferojnë biçikletën e udhëtarëve elektrikë

4 arsye njerëzit preferojnë biçikletën e udhëtarëve elektrikë

Dhe tani, biçikletë elektrike në udhëtar veçanërisht është shumë i dobishëm për të lëvizur në punë ose në shkollë dhe palestër. Ky është një nga mënyrat e përshtatshme të udhëtimit gjatë COVID-19. Kështu që shumë njerëz investojnë biçikletë me mjete transporti gjithnjë e më shumë për të siguruar udhëtimin e tyre të përditshëm. Këtu janë pesë arsye pse njerëzit preferojnë të zgjedhin një biçikletë të transportit elektrik si transport kryesor ose të dytë.

biçikletë elektrike në udhëtar

Transport i shpejtë

Biçikleta elektrike e udhëtarëve ju çon atje më shpejt, ky mund të jetë një faktor i rëndësishëm në udhëtimin tuaj pasi qëllimi është ende të shkoni në punë në kohë. Sepse një biçikletë elektrike do të jetë më e shpejtë se një biçikletë konvencionale. Kur një motor është instaluar në një biçikletë elektrike të qytetit, ajo mund të ndihmojë kalorësit të pedalojnë me shpejtësi prej 25 deri në 30 km në orë. Për shembull, nëse udhëtimi është 8 km çdo ditë, një shpejtësi mesatare për një biçikletë konvencionale prej afërsisht 15 km në orë, do të duheshin 27 minuta për të udhëtuar; por një biçikletë elektrike për udhëtarët përdor 25 km në orë ose me ndihmë pedale ose me fuqi sipas kërkesës, vetëm 15 minuta në një biçikletë elektrike. Për shkak se biçikletat elektrike janë më të lehta për të udhëtuar. Një sistem i ndihmës pedale shton proporcionalisht energji në çdo goditje, kështu që ju mund të ngasni më tej sesa mund të udhëtonit me një biçikletë konvencionale për të njëjtën sasi të përpjekjeve njerëzore.

biçikletë elektrike në udhëtar

Kursen para

Të ngasësh një biçikletë elektrike për udhëtarët në punë mund të jetë shumë më pak e kushtueshme sesa ngasja ose transporti publik. Për shembull, dobësia më e madhe e ngasjes së makinës për të udhëtuar në shumë qytete është se ju mund të paguani shumë para vetëm për të parkuar makinën tuaj. Por parkimi i një biçikletë është falas. Tjetra, kostoja e karburantit gjithashtu është një problem. Pa ndonjë llogaritje, konsumi i gazit të një dollari duhet të jetë më i shpejtë se energjia elektrike e një dollari. Sa do të kushtonte mes makinës dhe ebike? Ndoshta kostoja e një makine është më shumë se dhjetëfishi i një biçiklete elektrike në një muaj.

biçikletë elektrike në udhëtar

Shëndeti më i mirë

Vozitja e një biçiklete elektrike në punë ose shkollë ju mban të qëndroni aktiv dhe mund të keni përfitime të konsiderueshme shëndetësore, përfshirë ndalimin e sëmundjes kardiovaskulare, kancerit. Në të vërtetë, biçikletat elektrike janë më të lehta (më pak të forta) për të hipur sesa një biçikletë tradicionale, ato ende promovojnë aktivitet fizik, veçanërisht kur krahasohen me vozitjen në punë ose hipur në autobus. Për më tepër, shtimi i ndihmës për pedale mund të bëjë që një udhëtar shumë më i prirur të biçikleta të punojë sesa të drejtojë makinën. Pra, biçikleta elektrike e ndihmës për pedalimin është e shkëlqyeshme për ata që thanë se nuk kanë kohë të përshtaten me stërvitjen ose nuk janë aq të aftë sa të ndërmarrin ushtrime.

biçikletë elektrike në udhëtar

Udhëtim pa djersë

Nëse bëni biçikletë në verë, kur temperatura mesatare është 33 gradë Celsius, do të djersiteni. Pra, kjo pikë - ajo biçikletë elektrike për udhëtarët siguron një udhëtim pa djersë nën mënyrën e pastër elektrike. Sidomos, udhëtarët me biçikletë gjithmonë kanë nevojë të përgatisin një rrobë tjetër për ta zëvendësuar për t'i bërë ato të duken të pastra, të pastra dhe profesionale në punë, dhe një biçikletë konvencionale është e vështirë të plotësojë nevojat e tyre. Dhe një biçikletë elektrike i bën udhëtimet me dy rrota një mundësi shumë më të vlefshme për shumë njerëz, duke i lejuar kalorësit të shijojnë të gjitha përfitimet e udhëtimit me biçikletë ndërsa eliminojnë shumë nga të metat e saj më të çrregullta.

Nëse doni të dini më shumë gjëra rreth biçikletës elektrike të udhëtarëve, mund të shfletoni artikujt e mëparshëm ose të vizitoni faqen tonë zyrtare, gjithashtu mund të lini mesazhin tuaj më poshtë.

 

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: