14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikleta më të mira elektrike

Biçikletë elektrike hibride me fuqi të lartë 48v 500w / 750w A6AH26

Motor: motor vaske e pasme 48V 500W / 750W
Bateria: 48V 10AH / 13AH bateri e heqshme
Shpejtësia maksimale: 35km / h - 40km / h
Diapazoni maksimal: 40 km-60 km për ngarkesë
Goma: rrota 26 * 1.95 inç
Maksimumi i ngarkesës: 150kgs
Koha e tarifimit: orët 5-7
Ingranazh: shpejtësia 7/9/21/27

DETAJET E PRODUKTIT Specifikim

Biçikletë elektrike hibride me fuqi të lartë 48v 500w / 750w

Në mënyrë që të takohemi biçikletë elektrike hibride me fuqi të lartë kërkesë, kjo fuqi e motorëve me biçikletë mund të shkoj te 500w dhe 750, bateria të shkoj te 48v 8ah / 10ah / 13ah. Marrja e shpejtësisë së lartë dhe distanca më e gjatë e hipjes. Imazh i Detajuar biçikletë elektrike hibride me fuqi të lartëbiçikletë elektrike hibride me fuqi të lartëbiçikletë elektrike hibride me fuqi të lartëbiçikletë elektrike hibride me fuqi të lartëbiçikletë elektrike hibride me fuqi të lartëbiçikletë elektrike hibride me fuqi të lartë

Më shumë biçikletë elektrike: 26 battery bateri e fshehur biçikletë elektrike malore, Biçikletë elektrike malore e gomave me yndyrë 36v, Kapacitet i lartë mtb elektrik, Biçikleta elektrike e qytetit 26/28 inç, pezullim i plotë biçikletë elektrike malore

Lini një mesazh 

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: