14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

palosshme biçikletë elektrike

Skuter elektrik i palosur 8.5 inç për të rritur në treg A1-8

Motor: motor 250b pa furça
Bateria: 36V 4 / 6 / 10AH
Shpejtësia maksimale: 25-30 km / orë
Diapazoni: 30-40 km
Shalë: shalë e rehatshme
Korniza: Aliazh alumini
Kapaciteti i ngarkesës: 120 kg
Frenat: frena mekanike e diskut + E-ABS
Gomat: 8.5 inç

DETAJET E PRODUKTIT

Skuter elektrik i palosur 8.5 inç për transport të rritur

Dizajni i ri 8.5 inç skuter elektrik i palosshëm për transport të rritur përdorni baterinë e fshehtë 36V 250W dhe baterinë e fshehur 36AH 4AH / 6AH / 10AH. Dhe lartësia më e madhe e lartësisë është skuteri përmes Bluetooth lidh aplikacionin tuaj të telefonit për të njohur inforamtionin në kohë reale të skuterit. Si udhëtimi total i hipur, fuqia motorike në kohë reale, shpejtësia e hipjes dhe kështu me radhë. Imazh i Detajuar Leva e frenave me sistemin e frenave mund të ndalojë skuterin menjëherë, dhe bllokimi i palosjes sigurohuni që funksioni i palosjes së skuterit. Ky skuter elektrik mund të lidhet me telefonin tuaj përmes Bluetooth, mund të njihni informacionin në kohë reale për kapacitetin e baterisë, shpejtësinë e hipjes dhe të tjera në aplikacionin në telefonin tuaj. Drita e përparme ju siguron një gjendje të ndritshme hipur dhe pamje për udhëtim natën.Përdorimi i frenave E-ABS i rrotave të përparme dhe freni i diskut të përdorimit të rrotave të pasme, të dy arrijnë frenim efikas dhe reagim të shpejtë.   spcification Motor: motor 250b pa furça Bateria: 36V 4 / 6 / 10AH Shpejtësia maksimale: 25-30 km / orë Diapazoni: 30-40 km Shalë: shalë e rehatshme Korniza: Aliazh alumini Kapaciteti i ngarkesës: 120 kg Frenat: frena mekanike e diskut + E-ABS Gomat: 8.5 inç Pezullimi: rrota e përparme Koha e tarifimit: 5-8h Fenerja kryesore: Fenerja e ndritshme Mudguard: para dhe prapa Ekrani: Lidhu me aplikacionin e telefonit përmes Bluetooth

prev: