14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

biçikletë Shuangye

logo-3

Blog
 • Manuali i shitësit të ekranit Bafang DP C240.CAN LCD

  Manuali i shitësit të ekranit Bafang DP C240.CAN LCD

  Data: 2021 / 09 / 17 | Kategorite udhëzues

  Manuali i shitësit të ekranit Bafang Mid motor M600 LCD për DP C240.CAN Ekrani kompakt LCD jep të gjitha informacionet e rëndësishme në një shikim, edhe në rrezet e diellit direkte. Kalorësit mund të kalojnë mes ...
 • 5 Përfitimet Unike Shëndetësore të Çiklizmit Ditor

  5 Përfitimet Unike Shëndetësore të Çiklizmit Ditor

  Data: 2021 / 09 / 15 | Kategorite Blog

  5 Përfitimet Unike Shëndetësore të Çiklizmit Ditor Ka një thënie në mesin e profesionistëve mjekësorë (veçanërisht ortopedikë) se edhe kur nuk mund të ecësh apo të ngacmohesh, prapë mund të ngasësh biçikletë. Mund ta bëni nëse ...
 • Ecni me biçikleta: Pse ngasni biçikleta ju bën të lumtur

  Ecni me biçikleta: Pse ngasni biçikleta ju bën të lumtur

  Data: 2021 / 09 / 14 | Kategorite Blog

  Ecni me biçikleta: Pse ngasni biçikleta ju bën të lumtur Ecni me biçikletë dhe hani ushqimin e duhur për të luftuar depresionin Pse ngasni biçikleta ju bën të lumtur? Ecja me biçikleta na bën gjithmonë të ndihemi më të lumtur, madje ...
 • Dallimi i frenave të diskut dhe v-frenave

  Dallimi i frenave të diskut dhe v-frenave

  Data: 2021 / 09 / 14 | Kategorite Blog

  Në situatën aktuale globale të montimit të biçikletave, frenat e diskut janë në rritje, por natyrisht që po flasim për biçikleta malore (biçikleta rrugore, pothuajse askush nuk do të përdorë frenat e diskut, veçanërisht në Grand ...
 • Si ta merrni biçikletën tuaj në rrugë në pozicionin e duhur: Një biçikletë DIY për fillestarët

  Si ta merrni biçikletën tuaj në rrugë në pozicionin e duhur: Një biçikletë DIY për fillestarët

  Data: 2021 / 09 / 13 | Kategorite Blog

  Si ta vendosni biçikletën në rrugë në pozicionin e duhur: një biçikletë DIY për fillestarët Ne diskutojmë me ju gjërat kryesore që duhen marrë parasysh kur vendosni një vend për biçikleta në rrugë. Ky udhëzues do t'ju tregojë se si të përdorni ...
 • Frenat e biçikletave: Si të rregulloni frenat e biçikletave

  Frenat e biçikletave: Si të rregulloni frenat e biçikletave

  Data: 2021 / 09 / 13 | Kategorite Blog

  Frenat e biçikletave: Si të rregulloni frenat e biçikletave Rregullimi i rregullt i frenave të biçikletës tuaj do t'i ndihmojë ata të performojnë më mirë dhe t'ju sigurojnë që jeni duke hipur në mënyrë të sigurt. Dy pjesët kryesore që duhet të rregulloni në një ...
 • Bateria e Biçikletave Elektrike-Udhëzues Autoritar

  Bateria e Biçikletave Elektrike-Udhëzues Autoritar

  Data: 2021 / 09 / 13 | Kategorite Produkte/ Blog

  Përfitimi maksimal i baterisë Për të përfituar sa më shumë nga bateria juaj, duhet ta mbroni atë nga goditjet dhe dridhjet. Trajtojini ato si një vezë. Mbani bateritë tuaja si bashkë ...
 • Si të planifikoni udhëtimin tuaj të parë me biçikletë në rrugë

  Si të planifikoni udhëtimin tuaj të parë me biçikletë në rrugë

  Data: 2021 / 09 / 13 | Kategorite Blog

  Si të planifikoni udhëtimin tuaj të parë me biçikletë në rrugë Një hyrje e këndshme për gjithçka që nevojitet për biçikletat rrugore. Gjithnjë e më shumë njerëz po zgjedhin të përdorin biçikleta për një udhëtim me biçikletë në rrugë që sapo largohet ...
 • Biçikletë elektrike malore e HOTEBIKE

  Biçikletë elektrike malore e HOTEBIKE

  Data: 2021 / 09 / 13 | Kategorite Blog

  Kërkesat e një biçiklete malore janë shumë të ndryshme nga ato të një biçiklete rrugore. Biçikletat elektrike në rrugë kanë nevojë për fuqi për të trajtuar kodrat dhe distancat e zgjatura. Biçikleta elektrike malore ne ...
 • Ingranazhet e biçikletave: zhvendosja shpjegohet për fillestarët

  Ingranazhet e biçikletave: zhvendosja shpjegohet për fillestarët

  Data: 2021 / 09 / 12 | Kategorite Blog

  Ingranazhet e biçikletave: ndryshimi shpjegohet për fillestarët Nëse nuk e keni idenë se sa ingranazhe ka biçikleta juaj, sa ju duhen në të vërtetë apo edhe si t'i përdorni ato siç duhet, mos u shqetësoni - nuk jeni vetëm. Ne nuk ...
 • Udhëzuesi më i mirë për blerjen e zinxhirëve të biçikletave

  Udhëzuesi më i mirë për blerjen e zinxhirëve të biçikletave

  Data: 2021 / 09 / 12 | Kategorite Blog

  Udhëzuesi më i mirë për zinxhirët e biçikletave Blerja e zinxhirit tuaj është një element kyç i transmetimit të biçikletës tuaj, duke qenë lidhja thelbësore që lidh pjesën e përparme të motorit tuaj (pedalet, boshtet dhe zinxhirët/ ...
 • Duke goditur gomat e një biçiklete elektronike? Pse Motorët, Bateria dhe Çështjet e Shërbimit

  Duke goditur gomat e një biçiklete elektronike? Pse Motorët, Bateria dhe Çështjet e Shërbimit

  Data: 2021 / 09 / 11 | Kategorite Blog

        Nëse dëshironi të kaloni në një biçikletë elektrike, mund të jeni si mijëra kalorës të tjerë të rinj që përpiqen të gjejnë biçikletën elektrike më të mirë për ju dhe pikën tuaj të pritshme të çmimit. Altho ...