14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

biçikletë Shuangye

logo-3

Video
 • Një biçikletë malore me goma elektrike me yndyrë 48v 750w

  Një biçikletë malore me goma elektrike me yndyrë 48v 750w

  Data: 2020 / 09 / 01 | Kategorite Video

  Një biçikletë malore me gomë elektrike me yndyrë 48v 750w Një biçikletë malore me gomë elektrike me yndyrë plotëson nevojat tuaja të fuqisë së lartë dhe kapacitetit të lartë, përputhen me gomën e yndyrës 26 ″ * 4.0. Rrugë të ashpra malore, sprova me baltë, ...
 • Biçikleta elektrike 24 cm më e mirë e qytetit

  Biçikleta elektrike 24 cm më e mirë e qytetit

  Data: 2020 / 08 / 25 | Kategorite Video

  Biçikleta elektrike më e mirë e përballueshme e qytetit 24 inç Kjo biçikletë elektrike më e mirë e përballueshme përmban pjesën më të madhe të nevojave të njerëzve. Ajo vjen me një çmim të arsyeshëm dhe ekonomik. Shumica e motoçiklistëve, të cilët jetojnë në qytet, ca ...
 • Biçikletë elektrike e qytetit ekonomik për gratë

  Biçikletë elektrike e qytetit ekonomik për gratë

  Data: 2020 / 08 / 18 | Kategorite Video

  Biçikleta elektrike e qytetit ekonomik për gratë Biçikleta elektrike për gratë mund të përcaktohet si një biçikletë konvencionale me një bateri dhe motor. Por kjo nuk do të thotë që kjo biçikletë elektrike u përshtatet vetëm grave, thjesht sepse ...
 • Biçikleta elektrike 500W me dy dhoma me yndyrë me motor

  Biçikleta elektrike 500W me dy dhoma me yndyrë me motor

  Data: 2020 / 08 / 14 | Kategorite Video

  Biçikleta elektrike me 500 gomë me dy dhoma me biçikletë Biçikleta elektrike me lëvizje të gjitha rrotave nuk janë vetëm një mjet i shkëlqyeshëm për të marrë disa stërvitje por edhe një mjet i shkëlqyeshëm për të shijuar motin e bukur dhe për të eksploruar natyrën. ...
 • Një biçikletë me biçikletë elektrike me kapacitet të lartë 500W

  Një biçikletë me biçikletë elektrike me kapacitet të lartë 500W

  Data: 2020 / 08 / 12 | Kategorite Video

  Një biçikletë elektrike me kapacitet të lartë me biçikletë me kapacitet të lartë 500V 48V 10Ah bateri litium me kapacitet të madh si furnizim me energji elektrike biçikletë poshtër biçikletë për të përmbushur përdoruesit nevojat e hipur në distanca të gjata. Dizajni i saj i lëvizshëm është aq i rregullt ...
 • 26

  Motor biçikletë elektrike me goma të yndyrës 26 ″ 48V

  Data: 2020 / 08 / 11 | Kategorite Video

  Motor biçikletë elektrike me goma të majme 26 ″ 48V Ende po kërkoni biçikletë elektrike me goma të majme dhe me kapacitet të lartë? Pse të mos e konsideroni këtë motor biçikletë elektrike me goma të majme? Kjo video tregon të arrestuarit ...
 • Si të instaloni një shportë para biçikletës në ebike

  Si të instaloni një shportë para biçikletës në ebike

  Data: 2019 / 06 / 12 | Kategorite Video

  Si të instaloni një shportë para biçikletës në ebike Videoja ju ndihmon të instaloni një shportë përpara biçikletës në biçikletën elektrike Shuangye me shumë vegla. Dhe ne do të instalojë një shportë para biçikletë në Shuangye A5AH26 elektrike ...
 • Si të del dhe të shpalosni skuterin elektrik 10-inç

  Si të del dhe të shpalosni skuterin elektrik 10-inç

  Data: 2019 / 06 / 10 | Kategorite Video

  Si të del dhe të shpalosni skuterin elektrik 10-in Kjo video do të tregojë se si të hapni dhe hapni skuterin Shuangye A1-8 me rrotë 10 inç. Nëpërmjet kësaj videoje ju ndihmon hap pas hapi del ...
 • Skoceve elektrike të palosshme që tregojnë A1-8

  Skoceve elektrike të palosshme që tregojnë A1-8

  Data: 2019 / 05 / 31 | Kategorite Video

  A1-8 tregon skuterët e palosshëm që ju tregojnë për ekspozimin dhe ndjenjën e skuterit Shuangye A1-8. Ky skuter elektrike e bërë nga korniza alumini Alloy dhe të pajisur me powerfu ...
 • Skuter 10 inç i palosshëm

  Skuter 10 inç i palosshëm

  Data: 2019 / 05 / 29 | Kategorite Video

  10 skuter elektrik i palosshëm inç Kjo video shfaq skuter elektrike Shamogye A1-8. Scooteri elektrik më i lehtë, i lirë, i lëvizshëm dhe i përshtatshëm. Kjo është një mjet i mirë transportatoion për të rriturit të cilët ...
 • Si të mblidhni një biçikletë elektrike malore

  Si të mblidhni një biçikletë elektrike malore

  Data: 2019 / 05 / 29 | Kategorite Video

  Si për të mbledhur një biçikletë elektrike malore Ju tregojnë video rreth Shuangye A6AH26 biçikletë elektrike malore procesin e mblidhen. Ka kornizë ebike me rrotë të pasme, rrotë përpara, bateri, pedale, ...
 • Si ta zëvendësoni dritën e përparme të përparme në dritën e re të përparme

  Si ta zëvendësoni dritën e përparme të përparme në dritën e re të përparme

  Data: 2019 / 05 / 28 | Kategorite Video

  Si të zëvendësoni dritën e përparme të përparme në dritën e re të përparme Ndihmoni se si ta zëvendësoni dritën e përparme të projektimit përpara në dritë të re të projektimit përpara. Kjo video do të tregojë procesin e zëvendësimit dhe përmirësimit të ...