14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

biçikletë Shuangye

logo-3

Certifikim
 • Bateria litium CE e shuangye bërë në Kinë

  Bateria litium CE e shuangye bërë në Kinë

  Data: 2017 / 03 / 29 | Kategorite Certifikim

  Bateri litiumi CE e shuangye prodhuar në Kinë 1 、 CE shuangye litium vëllimi i dritës së dritës dhe pesha e vogël: sipas aftësive të ndryshme të baterisë mund të kandidojë 30-45 kilometra, pesha është e ndezur ...
 • DIY shuangye kontrollues CE & shuangye e-bikes

  DIY shuangye kontrollues CE & shuangye e-bikes

  Data: 2017 / 03 / 29 | Kategorite Certifikim

  Kontrollues DIY shuangye CE & shuangye e-bikes Ne jemi një prodhues profesional i fabrikës së biçikletave elektrike, por jo vetëm që bëjmë biçikleta elektrike, natyrisht ne gjithashtu prodhojmë biçikleta elektrike ...
 • zhsydz CE shënuar sigurt e-biçikleta

  zhsydz CE shënuar sigurt e-biçikleta

  Data: 2017 / 03 / 29 | Kategorite Certifikim

  zhsydz CE duke shënuar e-biçikleta të sigurta Në të kaluarën, kërkesat e ndryshme të vendeve të BE-së për importet dhe shitjet e produkteve, sipas një standardi kombëtar për prodhimin e mallrave në vendet e tjera ...
 • Bikes elektrike shuangye të certifikuara nga CE

  Bikes elektrike shuangye të certifikuara nga CE

  Data: 2017 / 03 / 29 | Kategorite Certifikim

  Bikes elektrike shuangye të certifikuara nga CE CE është një simbol i shkurtimit, një shenjë e produkteve CE që plotësojnë dispozitat e standardeve evropiane të produkteve (Kërkesat Thelbësore), certifikatat CE ...
 • Shuangye motor e-biçikletë me certifikimin CE

  Shuangye motor e-biçikletë me certifikimin CE

  Data: 2017 / 03 / 29 | Kategorite Certifikim

  Shuangye motor e-biçikletë me certifikim CE Shkronjat "CE" shfaqen në shumë produkte të tregtuara në Tregun e Vetëm të zgjeruar në Zonën Ekonomike Evropiane (EEA). Ata tregojnë ...
 • Shuangye të gjitha raportet e testimit të biçikletave elektrike

  Shuangye të gjitha raportet e testimit të biçikletave elektrike

  Data: 2017 / 03 / 28 | Kategorite Raporti provë

  Shuangye të gjithë raportin e provës së biçikletave elektrike Ne besojmë se biçikletat elektrike po ndryshojnë konceptin e udhëtimit duke siguruar një mënyrë të re të pastër, efikase dhe emocionuese të transportit që është e aftë ...
 • e-bikes A6AH26 certifikimit TUV

  e-bikes A6AH26 certifikimit TUV

  Data: 2017 / 03 / 28 | Kategorite Certifikim

  Çertifikimi elektrik i biçikletës malore A6AH26 TUV Logoja e TUV është një markë e çertifikimit të sigurisë e krijuar posaçërisht për pjesët e Gjermanisë, kështu që kjo është një çertifikatë shumë e rreptë, e cila është ...
 • A6 TUV biçikletë elektrike malore

  A6 TUV biçikletë elektrike malore

  Data: 2017 / 03 / 24 | Kategorite Certifikim

   Biçikleta elektrike malore A6 TUV TUV është simbol i përemrit vetjak të sigurt, të besueshëm, të besueshëm dhe të drejtë. Biçikleta jonë elektrike malore ka çertifikim TUV, që dëshmon se cilësia e biçikletës elektrike ...