14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikleta më të mira elektrike

Biçikletë malore e gomave me yndyrë elektrike me kornizën e tretë të azhurnimit A6AH26F

Motor: 36V / 48V 250W / 350W / 500W Hub Motor
Bateria: Bateri litiumi e fshehur 36V / 48V 10Ah / 13Ah
Kornizë: Korniza e Përditësimit e Gjeneratës së Tretë me Aliazh Alumini
Posti i ulëses: Posti i pestës
Throttle: Thumb Throttle
PAS: Sistemi i Ndihmimit të Pedalimit me shumë nivele
Shfaqja: LCD Kontrolli i ekranit
Ingranazhe: shpejtësia 7/21/27
Frenat: 160 Rear i diskut

DETAJET E PRODUKTIT Specifikim

Biçikletë me biçikletë me yndyrë elektrike me kornizë të tretë të upgrade

Rrota e dizajnuar e re 26 inç biçikletë malore me gomë me yndyrë elektrike është një ecje argëtuese dhe e shpejtë hipur, e pajisur me kornizën e gjeneratës së tretë. Ju jap një përvojë ngacmuese dhe të çmendur në hipur.  

Imazhe të detajuara

biçikletë malore me gomë me yndyrë elektrike

Më shumë biçikletë elektrike me goma të shëndosha: 2000W biçikleta më e mirë elektrike me yndyrë, Biçikletë gomash me yndyrë 20 inç, 500W biçikletë elektrike me yndyrë me motor të dyfishtë, 20 biçikleta elektrike me palosje inç.

Lini një mesazh 

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: