14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

biçikletë Shuangye

logo-3

Fakte
 • Mirë se erdhët në Panairin 120th Canton 16.2F15 tonë Pozicioni

  Mirë se erdhët në Panairin 120th Canton 16.2F15 tonë Pozicioni

  Data: 2016 / 09 / 01 | Kategorite Fakte

  Mirësevini në Panairin e 120-të të Kantonit Panairi i 120-të i Kantonit: Faza 1 (15-19 Tetor 2016) Automjete & Pjesë Kembimi, pozicioni: 16.2F15 Faza 3 (31 Tetor - 4 Nëntor 2016), pos ...
 • garanci elektrike shuangye biçikletë

  garanci elektrike shuangye biçikletë

  Data: 2016 / 06 / 26 | Kategorite Fakte

  A kam nevojë për ndonjë licencë, sigurim apo regjistrim të veçantë për të përdorur bikes elektrike? Jo, ju nuk keni nevojë për ndonjë licencë, sigurim ose regjistrim për të ngasin biçikletat elektrike. Ajo trajtohet saktësisht si një re ...
 • akuzuar biçikletë elektrike biçikletë

  akuzuar biçikletë elektrike biçikletë

  Data: 2016 / 06 / 26 | Kategorite Fakte

  Bateria është e ngarkuar nga AC duke e lidhur atë në mur, dhe sa më shumë që të pedaloni më larg që mund të shkoni. Pedalimi juaj ruan baterinë, por nuk e ngarkon atë. Teknologjia ekziston ...
 • biçikletë elektrike me pedale me mbeshtjellje

  biçikletë elektrike me pedale me mbeshtjellje

  Data: 2016 / 06 / 26 | Kategorite Fakte

  biçikleta me biçikleta elektrike dhe ndihma pedale: Në Shtetet e Bashkuara, mund të ketë mbytje në biçikletat tona elektrike të cilat janë të ndaluara në Evropë. Throttle ofrojnë fuqi të plotë në kërkesë dhe amerikanët i duan ato ...
 • bateri elektrike biçikletë

  bateri elektrike biçikletë

  Data: 2016 / 06 / 26 | Kategorite Fakte

  bateri elektrike biçikletë Sa larg mund të shkoj në një pagesë të vetme? bateri elektrike biçikletë kanë shumë madhësi, si 36v9ah, 36v10ah, 36v12ah, 48v10ah, 48v20ah, kapaciteti më i madh i gamës së gjatë do të shkojë. Sa larg ...