14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

yndyrë biçikletë gomave elektrike

Biçikletë me biçikletë me dy pedale me motor të dyfishtë 48V A7AT26

Motor: 48V 250W / 350W / 500W Motor përpara dhe pasme të pasme
Bateria: Bateria Lithium Triangle 48V18Ah / 20Ah
Shpejtësia maksimale: 35km / h - 55km / h
Diapazoni maksimal: 40 km - 60 km për ngarkesë
Goma: rrota 26 * 4.0 inç
Maksimumi i ngarkesës: 150kgs
Ingranazh: shimano 21 shpejtësi
PAS: Sensori i ndihmës me pedale me shumë nivele
Korniza: Kornizë me peshë të lehtë aliazh alumini
Shfaqja: LCD Digital Screen

DETAJET E PRODUKTIT

Yndyrë pedale biçikletë elektrike me motor të dyfishtë 48V

Biçikletë me biçikletë të dyfishtë me motor elektrik ju sjellin çiklizëm të dyfishtë. Rrota e përparmë dhe rrota e pasme 500W motorik me rrota pa brushë dhe kornizë 26-inch me rrota të gjera 4.0-inch, ndihmojnë biçikletën tuaj të performojë më mirë dhe udhëtim më të qetë. Gëzoni një udhëtim jo të hipur dhe shpejtësi të shpejtë dhe t'ju ndihmojnë të udhëtoheni ose të udhëtoni çdo ditë. Është e lehtë të fluturosh absolutisht mbi majën e rërës së butë ose borës pluhur dhe gjithashtu përdoret për mjedise me lagështirë dhe me baltë. Imazhe të detajuara

Biçikletë me biçikletë me dy motorë të dyfishtë 48V specifikim: Motor: 48V 250W / 350W / 500W Motor përpara dhe pasme të pasme Bateria: Bateria Lithium Triangle 48V18Ah / 20Ah Shpejtësia maksimale: 35km / h - 55km / h Diapazoni maksimal: 40 km - 60 km për ngarkesë Goma: rrota 26 * 4.0 inç Maksimumi i ngarkesës: 150kgs Ingranazh: shimano 21 shpejtësi PAS: Sensori i ndihmës me pedale me shumë nivele Korniza: Kornizë me peshë të lehtë aliazh alumini Shfaqja: LCD Digital Screen Frenimi: Sistemi mekanik i frenimit 180 disk Throttle: Thumb Throttle Dritë e përparme: 3W dritë e ndritshme e përparme me portë USB të ngarkimit Shalë: Shalë e rehatshme Ngarkues: Ngarkues i zgjuar

prev:
Next: