14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikleta më të mira elektrike

biçikletë biçikletë elektrike G4 26 kornizë me palosje inç

biçikletë elektrike malore
Kornizë palosëse 26 inç
36V250W motor brushless
Bateri e fshehur 36v 9ah 10ah
3.5 ekran LCD me inç
21 shpejtësi 27 shpejtësi shimano

DETAJET E PRODUKTIT SPECIFIKIMET

shuangye korniza e palosshme më e shitur 26 inç biçikletë elektrike malore G4

biçikletë malore elektrike (1)Përmirësimi i dritës së përparmebiçikletë elektrike malore që mbulon bateri të fshehur
biçikletë biçikletë elektrike elektrike
36V250w 350w gear brushless motor
36V9AH / 10AH bateri
Shpejtësi 26 ”21 dhe 27 shimano
3.5 ekran LCD me inç

Palosje 26 inç biçikletë elektrike malore produkte G4 tregojnë detaje.

biçikletë malore elektrike (8)biçikletë malore elektrike (9)biçikletë malore elektrike (3)biçikletë malore elektrike (4)biçikletë malore elektrike (7)

biçikletë elektrike malore

prev:
Next: