14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

Blog

Sa shpejt shkon biçikleta me gomë elektrike me dy dhoma me motor 750W

Sa shpejt shkon biçikleta me gomë elektrike me dy dhoma me motor 750W

Një nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me ebikes është shpejtësia e tyre. Zakonisht, shpejtësia më e lartë do të thotë që kurseni më shumë kohë në rrugë. Shumica e njerëzve kanë tendencë të zgjedhin motor me fuqi të lartë për t'i ndihmuar ata të arrijnë një shpejtësi ideale. Ky motor me dyert 750w biçikletë me rrota elektrike mund të plotësojë kërkesat tuaja. Motori elektrik me fuqi të lartë ju sjell shpejtësinë më të lartë të hipjes, dhe shijoni ndjenjën e rritjes së adrenalinës dhe ngasjes emocionuese.

biçikletë me rrota elektrike

Krahasuar me pjesën më të madhe të biçikletave malore përdorni vetëm një motor, rrotat e përparme dhe të pasme të biçikletave të gomave elektrike me yndyrë përdorin përkatësisht motorë elektrik 750w. Dhe dy motorë e bëjnë këtë biçikletë gomash elektrike me yndyrë të ketë dy lloje të mënyrës së funksionimit të motorit përmes një butoni kontrolli. Njëra është modaliteti i punës me motorë të dyfishtë për kalërim në mal, një tjetër është modaliteti i punës me motor të pasmë për ngasje ditore. Dy motorë i sjellin kalorësit zgjedhjen e mënyrës së funksionimit të dy motorëve, dhe shpejtësia e ndryshme e vozitjes varet nga kërkesat e ndryshme të kalërimit. Kur përdorni vetëm një modalitet pune me motor të pasëm 750w për të udhëtuar me këtë biçikletë elektrike të gomës me yndyrë, shpejtësia maksimale është 40-50km / h; por përdorni mënyrën e punës me motor të dyfishtë mund të bëjë që biçikletat me bateri elektrike të arrijnë një shpejtësi maksimale 45-55km / h.

Biçikleta të mundësuar nga bateria

Shpejtësia maksimale 55 km / orë ju bën të ndjeheni sikur ngasni një motor në rrugë. Dhe motorët e dyfishtë 750w sigurojnë fuqi të mjaftueshme dhe të fortë që biçikleta elektrike e gomave me yndyrë mund të kalojë lirshëm midis pyjeve dhe maleve. Pra, qoftë jashtë sportit, udhëtimeve, udhëtimeve ditore ose udhëtimeve të shkurtra, kjo biçikletë elektrike e gomave me yndyrë të gjithë mund të takohen. Tani, ne e dimë se sa shpejt mund të hipur biçikleta elektrike me motor të dyfishtë 750w. Sigurohuni që biçikleta e mund të udhëtojë më larg, përdorni një bateri litiumi me kapacitet të madh 60v 18ah si furnizim me energji. Dhe dizajni i saj i lëvizshëm është shumë lehtësi për përdoruesit të marrë baterinë me çelës dhe të gjejë një vend ku të ketë bazat për të ngarkuar, vetëm duhet 6-8 orë të përfundojë një pagesë e vetme e plotë me një karikues 71.4V 3A të furnizuar. Një bateri sigurohuni që biçikletat e mundshme të baterisë elektrike të kenë mbështetje të mjaftueshme për të mbajtur një shpejtësi të lartë midis 45 km / orë dhe 55 km / orë.

biçikletë me rrota elektrike

Gomat e majme janë gjithashtu një ndihmë për të mbajtur biçikletën elektrike të gomave të yndyrës duke ecur normalisht gjatë një shpejtësie të lartë. Për gjatësinë e njerëzve të ndryshëm dhe nevojat e njerëzve, ekzistojnë dy madhësi standarde të rrotave të gomave të yndyrës që mund të zgjidhni. Njëra është gomë dhjamë 26 ”* 4.0 për njerëzit e gjatë ose ata që pëlqejnë gomën e dhjamit 26 inç dhe mali jashtë rrugës, një tjetër është gomë dhjamore 20” * 4.0 për shumicën e njerëzve, për shembull, të moshuarit, gratë, studentët e kolazheve dhe udhëtarët e tjerë. Kur kalorësit që biçikletojnë një biçikletë elektrike me motorë të dyfishtë 750w me shpejtësi maksimale 50-55km, qoftë gomë dhjamore 26 inç apo gomë dhjamë 20 inç gjithmonë siguron kapje super për të shmangur rrëshqitjen e gomës, kanë efekt të mjaftueshëm anti-shqip. Çfarëdo që të përdorni këtë biçikletë dhjamore elektrike me motor të dyfishtë 750w për të udhëtuar, udhëtim në det, jashtë rrugës, sport në natyrë, udhëtime ditore, goma të dhjamit gjithashtu u japin kalorësve një përvojë të rehatshme falë efektit të tij tampon për të mbajtur një udhëtim të qetë dhe të qëndrueshëm me shpejtësi të lartë.

biçikleta elektrike

Flisni me shpejtësi, frenimi gjithashtu është një pjesë e rëndësishme e biçikletave me motor elektrik. Vetëm një sistem frenimi me cilësi të lartë mund të ndalojë biçikletën elektrike që funksionon me një shpejtësi të lartë. Për shkak se një sistem frenimi me cilësi të lartë mund të garantojë sigurinë e kalëruesve në situatën e ngasjes me shpejtësi të lartë. Pra, biçikleta me yndyrë elektrike me motor të dyfishtë 750w e pajisur me frenues disk mekanik 180 mm në rrotën e përparme dhe të pasme, të cilat kanë më shumë forcë frenimi, edhe nëse janë në kodër, me situata emergjente me shi. Nëse ndieni se parametri motorik i biçikletës elektrike me motor të dyfishtë 750w është më i lartë se sa ju nevojitet, ekziston edhe një biçikletë elektrike me motor të dyfishtë 500w me bateri litiumi 48v mbase përshtatni kërkesat tuaja.

biçikletë me rrota elektrike

Nëse jeni të interesuar për biçikletë elektrike me motor të dyfishtë dhe doni të dini më shumë, mund të shfletoni artikujt e mëparshëm ose të vizitoni tonë Faqja zyrtare, zgjidhni gjithashtu të lini mesazhin tuaj më poshtë.

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: