14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

Lajme

Si të zgjidhni biçikletë me motor për shitje udhëzuesin e blerjes

Si të zgjidhni biçikletë me motor për shitje udhëzuesin e blerjes

Biçikleta elektrike bëhet një transport i shkëlqyeshëm për më shumë njerëz gjatë COVID-19, më shpejt se biçikleta tradicionale dhe më e sigurt se transporti publik. Nuk keni nevojë të gjeni një vend parkimi posaçërisht, për shembull, nëse blini një biçikletë me motor të palosshme, ajo mund të paloset plotësisht dhe të vendoset në zyrën tuaj. Sepse biçikletë me motor keni shumë lloje, mbase dikush nga ju gjithmonë është i vështirë për të marrë një vendim para se të blini biçikletë me motor. Tjetra Unë kam zgjedhur disa faktorë që mund të eksploroni për një vendim në mënyrë që të jetë e lehtë për ju të merrni biçikletat më të mira elektronike.

biçikletë me motor

Pse keni nevojë për një biçikletë të motorizuar?

Ashtë një pyetje e rëndësishme se çfarë do të bësh me një biçikletë elektrike. Njerëzit po përdorin biçikletat elektronike më të mira për qëllime të ndryshme. Krahasuar me biçikletën konvencionale, biçikleta e motorizuar ka një motor elektrik, bateri dhe sistem elektrik të kontrollit. Përparësia më e rëndësishme e përdorimit të një biçikletë elektrike është se ato janë miqësore me mjedisin dhe nuk shkaktojnë ndotje të mjedisit. Biçikletat më të mira elektronike janë një mjet i përshtatshëm transporti për të mbuluar shpejt distancat e shkurtra. Kështu që disa njerëz po përdorin biçikletë elektrike për të përfunduar punën e tyre në kohë, për shembull, udhëtime të shpejta. Ata e kursejnë kohën e tyre duke udhëtuar lehtë me biçikletat e tyre elektrike nëpër vendet fqinje. Nëse do të planifikoni të ushtroni trupin tuaj dhe të digjni disa kalori, mënyra e ndihmës pedale dhe modaliteti i pedalit të dyja janë zgjidhja më e mirë.

biçikletat më të mira elektronike

peshë

Sa peshon një biçikletë e motorizuar? Secili model biçikleta elektrike ka peshë të ndryshme. Kontrolloni më mirë peshën e tyre me specifikimet e dhëna nga prodhuesi. Duke folur në përgjithësi, pesha nuk ka ndonjë ndryshim të madh. Bazuar në formën e biçikletës, motorin, baterinë dhe llojet e biçikletës, çdo model ndryshimet më të mira të biçikletave elektronike në përbërës do të ndryshojnë, ka shumë variante nga biçikleta më e rëndë në më të lehta. Zakonisht, biçikletat elektrike të palosshme ose biçikletat rrugore i përkasin biçikletës më të lehtë dhe biçikleta elektrike me gomë me yndyrë të lartë i përkasin biçikletës më të rëndë, por motori do të eleminojë këtë ndjenjë të rëndë kur çiklizoni. Pesha midis 20 deri 28 kg është ideale.

biçikletë elektrike

shpejtesi maksimale

Kjo pikë gjithashtu nuk mund të injorohet. Në të vërtetë, ju duhet të dini për këtë. Ekzistojnë disa kufizime të shpejtësisë maksimale të biçikletës elektrike në disa vende. Për shembull, vendet e Bashkimit Evropian shpejtësia maksimale nuk mund të kalojë 25 km / orë. Nëse e konsideroni seriozisht shpejtësinë si një opsion, atëherë me siguri rritja e buxhetit do t'ju ndihmojë. Shpejtësia maksimale më e lartë, kostoja e biçikletës elektrike më e lartë. Zakonisht, shpejtësia mesatare si 25-35 km / orë, e cila është e sigurt dhe e përshtatshme për udhëtime. Për dikë, faktori kryesor që zgjedh një biçikletë elektrike është thjeshtimi i udhëtimit të tij në zonat e përpjetë dhe jo shpejtësia.

biçikletë me motor

Siguri

Disa njerëz supozojnë se biçikletat e lira nuk kanë ndonjë ndryshim të madh nga cilësia e biçikletave të nivelit të mesëm. Sidoqoftë, ky është një paragjykim. Veçanërisht, cilësia e ebike ka një farë lidhje me çmimin. Për sa i përket teknologjisë së sistemit të kontrollit elektronik, materialeve, përbërësve dhe më shumë, ato kanë dallime të caktuara në cilësinë e gomës, frenat e diskut, baterinë, shërbimin e garancisë, etj.

Nëse jeni të interesuar për biçikletë me motor dhe doni të dini më shumë, mund të shfletoni artikujt e mëparshëm ose të vizitoni tonë Faqja zyrtare, gjithashtu zgjidhni të lini mesazhin tuaj më poshtë.

 

Importues/Tregtar me shumicëOEM / ODMShpërndarësMe porosi/pakicëE-commerce

prev:
Next: