14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikletë elektrike malore

Aliazh magnezi biçikletë biçikletë elektrike për shitje A6AB26M

Motor: 250w motor pa furça
Bateria: 36v 10ah bateri litium lëvizëse
Ngjyra: E zezë / e bardhë
Frenimi: frena mekanike disku 160 disqe
Goma: 26 "* 1.95
Rrota: Rrota e aliazhit të magnezit
Ingranazhi: ingranazh 7/9/21/27
Dispal: LCD3
Drita e përparme: Dritë LED 3W me portë karikimi USB

DETAJET E PRODUKTIT Specifikim

Rripi i aliazhit të magnezit me biçikletë elektrike për shitje

Rrotë të aliazhit të magnezit Rrotë të aliazhit të magnezit Rrotë të aliazhit të magnezit Rrotë të aliazhit të magnezit Rrotë të aliazhit të magnezit 

Rrotat më të lehta mund të përmirësojnë trajtimin duke zvogëluar masën e palëvizur, duke lejuar që pezullimi të ndjekë më afër terrenin dhe kështu të përmirësojë shtrëngimin, megjithatë jo të gjitha rrotat e aliazhit janë më të lehta se ekuivalentët e tyre të çelikut. Reduktimi në masën e përgjithshme të automjeteve gjithashtu mund të ndihmojë në reduktimin e konsumit.

Më shumë biçikletë elektrike: 26 inç biçikletë elektrike në shitje të nxehtë, pezullim i plotë ebike malore me rrotë të integruar, biçikletë elektrike klasike ekonomike malore, Biçikletë elektrike malore me fuqi të lartë 48v

Lini një mesazh 

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: