14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

biçikleta më të mira elektrike

Biçikletë elektrike e re jashtë rrugës A6-R me goma 700 * 35C

Motor: 36V 250W shpërndarës-motor pa furça
Shpejtësia maksimale: 25 km / orë
Bateria: Bateri litiumi 36V 8AH / 10AH
Gama: 1: Modaliteti 1 PAS, 40-60KM
Garanci: 12 muaj (Motor & Bateri)
Modaliteti i inicimit: PAS dhe mbytja
Karikuesi: Certifikimi i hyrjes 42 / 2A 100-240V CE / UL
Koha e tarifimit: orët 4-6
Kabllo: Lirimi i shpejtë dhe i papërshkueshëm nga uji
Kontrolluesi: 36V Inteligjente pa furça

DETAJET E PRODUKTIT specifikimi i biçikletës elektrike jashtë rrugës

Biçikletë elektrike e re jashtë rrugës A6-R me goma 700 * 35C

Shuangye sapo është azhurnuar biçikleta elektrike më e mirë jashtë rrugës për të cilën duhet të mësoni:

E para është korniza e biçikletave elektrike jashtë rrugës. Kuadri i përgjithshëm është më i gjatë. Krahasuar me kornizën e mëparshme,
gjatësia e përmirësuar e trupit është më në përputhje me lartësinë e njerëzve në
Evropa dhe Amerika, dhe përvoja e kalërimit do të jetë më komode.

E dyta është azhurnimi i baterisë brenda off biçikletë elektrike rrugë kornizë La
qeliza e baterisë do të lidhet nga një tub i papërshkueshëm nga uji, i cili zgjidh
problemi i dëmtimit të baterisë të shkaktuar nga biçikletat rrugore që hyjnë lehtësisht në ujë.
Dhe do të ketë një vrimë të fshehur në pjesën e përparme të makinës, përmes së cilës bateria mund të nxirret lehtë.
E treta është off biçikletë elektrike rrugëGoma. Gomat do të përdorin një 700 * 35C më të qëndrueshme, e cila mund të mbajë më shumë
pesha, dhe zgjidh problemin e biçikletave rrugore që janë të lehta për t’u shpuar
sepse gomat janë shumë të holla.

E katërta është se e tëraoff biçikletë elektrike rrugë miraton një qark të papërshkueshëm nga uji me çlirim të shpejtë, i cili bëhet më i lehtë në mirëmbajtjen në të ardhmen.

off biçikletë elektrike rrugë

off biçikletë elektrike rrugë motor

36V 250W / 350W motor pa furça, shpejtësia maksimale nga 25 në 30 km / orë. Motorri i pasëm siguron më shumë energji dhe performancë më të mirë. Biçikletat rrugore elektrike përdorin motorin me rrota të pasme, i cili është më i sigurt dhe më efikas se ai me rrota të përparme. La
80% e shpejtësisë së konvertimit të motorit mund të shndërrojë në mënyrë efektive energjinë elektrike
në energji mekanike për të siguruar energji për biçikletat elektrike.
Ajo që vlen të përmendet më shumë është zhurma e tij e ulët, deri në 60 dB, duke siguruar një përvojë hipje të rehatshme dhe me zhurmë të ulët.

off biçikletë elektrike rrugë

bateri biçikletë elektrike jashtë rrugës

Bateria e litiumit 36V 8AH / 10AH është e papërshkueshme nga uji, diapazoni 40-60KM me ngarkesë dhe koha e ngarkimit 4-6 orë gjatë gjithë kohës. Bateria ka dy specifikime dhe ka standarde të ndryshme kapaciteti sipas baterive të ndryshme. Një
është kapaciteti standard normal i baterisë 36V 8AH, dhe tjetri është ai
versioni i azhurnuar kapaciteti i baterisë 36V 10AH (qeliza e baterisë LG).
Nëse keni më shumë kërkesa për kilometrazhin, atëherë 36V 10AH mund të jetë zgjedhja juaj më e mirë. Diapazoni / ngarkesa jonë e lundrimit mund të arrijë 40-60 kilometra.

off biçikletë elektrike rrugë

off biçikletë elektrike rrugë LCD ekran

Ky ekran LCD i papërshkueshëm nga uji dhe shumëfunksional, që tregon shpejtësinë, fuqinë, temperaturën, diapazonin, e kështu me radhë… Gjithashtu, mund të rregulloni nivelin PAS (nga 0-5), nivelin më të lartë që rregulloni, shpejtësinë e shpejtë që do të merrni dhe të përdorni më pak energji. Ekrani LCD është i papërshkueshëm nga uji, ju mund të ngasni biçikletën elektronike në një ditë me shi pa ndonjë problem.


off biçikletë elektrike rrugë

off biçikletë elektrike rrugë kabllo të papërshkueshëm nga uji dhe çlirim të shpejtë

E gjithë biçikleta elektrike në rrugë miraton një kabllo të papërshkueshëm nga uji me çlirim të shpejtë, e cila bëhet më e lehtë në mirëmbajtjen në të ardhmen. Kjo azhurnim përmirëson problemin që biçikletat rrugore elektrike janë të prirura për dëmtimin e ujit në qark. Edhe nëse e bëni vetë, lehtë mund ta mirëmbani.

off biçikletë elektrike rrugë

off biçikletë elektrike rrugë


Nëse jeni të interesuar në tonë Biçikletë elektrike e re jashtë rrugës A6-R me goma 700 * 35C , ju lutem lini mesazhin tuaj si më poshtë, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur. Ose mund të vizitoni tonat faqja zyrtare në internet: www.zhsydz.com

PersonalBiznesShpërndarës


off biçikletë elektrike rrugë

prev: