14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

Blog

Historia e zhvillimit të biçikletave elektrike

Historia e zhvillimit të biçikletave elektrike.

An biçikleta elektrike i referohet një automjeti personal që përdor një bateri si një burim energjie ndihmës dhe është i pajisur me një motor, një kontrollues, një bateri ebike, një timon dhe përbërës të tjerë të funksionimit dhe një sistem instrumentesh të ekranit në bazë të një biçiklete të zakonshme.

Historia e zhvillimit të biçikletave elektrike në Kinë në përgjithësi njihet në industri si tre faza të zhvillimit: faza fillestare e biçikletave elektrike, faza e prodhimit fillestar në shkallë të gjerë dhe faza e zhvillimit të shpejtësisë së tepërt.

Faza fillestare:

 Faza e hershme eksperimentale e prodhimit të biçikleta elektrike, për sa i përket kohës, domethënë, nga 1995 në 1999. Kjo fazë është kryesisht për të eksploruar teknologjitë kryesore të katër pjesëve kryesore të biçikletave elektrike, motorit, baterisë, ngarkuesit dhe kontrolluesit.

Faza fillestare e prodhimit në shkallë të gjerë:

 Me përparimet në teknologjitë kryesore dhe përmirësimin e vazhdueshëm të performancës së biçikletave elektrike, biçikletat elektrike janë bërë një zëvendësim për motoçikletat dhe biçikletat. Shpejtësia e tij, mbrojtja e mjedisit, komoditeti dhe lirëësia kanë frymëzuar gjithashtu kërkesën e Tregut për biçikleta elektrike. Në kërkesën gjithnjë në rritje të tregut, kompanitë që më parë i kishin zhvilluar dhe prodhuar ato janë rritur me shpejtësi, dhe disa kompani të reja gjithashtu kanë filluar të hyjnë. Investimi i tyre në biçikleta elektrike është rritur gjithashtu, gjë që ka çuar në zgjerimin e shpejtë të kapaciteteve prodhuese.

Faza e zhvillimit me shpejtësi të lartë:

 Nga viti 2005 e deri më sot, kjo fazë është faza e zhvillimit të shpejtë të Kinës biçikleta elektrike, e cila quhet "faza e shpërthimit" nga industria. Gjatë kësaj periudhe kohore, pasi konkurrenca e ashpër midis ndërmarrjeve ka stimuluar shumë përparimin teknologjik dhe përhapjen e teknologjive të reja, niveli teknologjik i të gjithë industrisë është përmirësuar shumë, jeta dhe kapaciteti i baterisë janë rritur me 35%, dhe motori ka ndryshuar nga një furçë e vetme në një furçë. Motorët e ingranazheve janë zhvilluar në rrjedhën kryesore të motorëve me efikasitet të lartë pa furça, me jetëgjatësinë e tyre të rritur me 5 herë, efikasitetin e rritur me gati 30%, dhe kapacitetin e ngjitjes dhe ngarkesës në rritje me rreth 3.5 herë. Ndërsa performanca është përmirësuar, kostoja e prodhimit është ulur në mënyrë drastike dhe fuqia e çmimeve ka rënë në 21%; në sistemin e kontrolluesit dhe sistemin e karikimit, niveli teknik është përmirësuar në mënyrë drastike. 


Nëse jeni të interesuar biçikleta elektrike, mund të regjistroheni në faqen tonë zyrtare të internetit për të mësuar më shumë produkte, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje. www.zhsydz.com.

PersonalBiznesShpërndarës

prev:
Next: