14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

palosshme biçikletë elektrike

Skuter elektrik me peshë të lehtë urbane në 10 inç A1-8

Motor: motor 250b pa furça
Bateria: 36V / 48V 9/10 / 13AH (i lëvizshëm)
Shpejtësia maksimale: 25-30 km / h
Shalë: shalë e rehatshme
Frenat: frena mekanike disk në para dhe prapa
Pezullimi: para
Koha e tarifimit: 5-8h
Dritat: 3W dritë LED me USB
Mudguard: para dhe prapa
Shfaqja: Ekrani me LCD dixhital

DETAJET E PRODUKTIT

Skuter elektrik lehtë elektrik në 10 inç

Gëzoni komoditet, trajtim të butë ndërsa kaloni në 25 km / orë argëtim me skuter elektrik në rrugë dhe rrugë të sheshtë. E fuqishme, e shpejtë dhe e dizajnuar për përsosmëri, rrota 10 inç është motoçikleta më e mirë elektrike për lëvizje dhe lojë. Përdorimi i skuterit të deleve elektrike Imazh i Detajuar Skuter elektrik me peshë më të lehtë në 10 inç: Motor: 36V 250W / 350W 48V 500W motor me hub brushless Bateria: 36V / 48V 9/10 / 13AH (i lëvizshëm) Shpejtësia maksimale: 25-30 km / orë Diapazoni: 30-40 km Shalë: shalë e rehatshme Korniza: Alumini Kapaciteti i ngarkesës: 120 kg Frenat: frena mekanike disk në para dhe prapa Gomat: 10 " Pezullimi: para Koha e tarifimit: 5-8h Dritat: 3W dritë LED me USB Mudguard: para dhe prapa Shfaqja: Ekrani me LCD dixhital

prev:
Next: