14 vjet Fabrika profesionale e biçikletave elektrike

logo-3

Lajme

Mirë se vini në Shuangye Panairin Elektronik Online Hong Kong

Mirë se vini në Shuangye Panairin Elektronik Online Hong Kong

Ekspozita online e vjeshtës në Panairin e Elektronikës në Hong Kong 2020, organizohet nga Këshilli i Zhvillimit të Tregtisë në Hong Kong. Ndryshe nga ekspozitat e mëparshme offline, kjo ekspozitë mbahet në formën e konferencave video në internet, e cila është një iniciativë e re. Shuangye do të marrë pjesë në Ekspozitën Online të Vjeshtës në Panairin e Elektronikës në Hong Kong.

Koha e ekspozitës në internet: nga 16 nëntor 2020 deri më 27 nëntor 2020
Hyrja në ekspozitë online:  https://asw.hktdc.com/en

Hyrja në video konferencë: https://sourcing.hktdc.com/en/Supplier-Store/Home/Zhuhai-Shuangye-Electronic-Technology-Co-Ltd/1X0AHB9U

Panairi i Elektronikës në Hong Kong është një platformë globale për ekspozuesit për tu lidhur me blerësit. Në fund, ne ju ftojmë sinqerisht të merrni pjesë në panair, duke shpresuar të njiheni me ju dhe të arrini bashkëpunim me ju. Në atë kohë, mezi presim të takohemi me ju në video!

Nëse dëshironi të dini më shumë biçikleta elektrike, ju lutemi vizitoni tonë Uebfaqja Zyrtare: www.zhsydz.com, ose lini mesazhin tuaj si më poshtë.

PersonalBiznesShpërndarës
prev:
Next: