sapédah listrik | sapédah gunung listrik | pabrik sapédah listrik

10 taun Profesional pabrik sapédah listrik

shuangye ebike

logo-2logo-3

Tentang Kami Tambih deui

shuangye sapédah listrik

Zhuhai Shuangye Electronic Téhnologi Co., Ltd,ngadeg di 2008 sataun, nyaéta produsén profésional tina sapédah listrik, ebike kit na accu ebike.
urang kudu profésional urang design teknis jeung produksi, kalawan garis canggih produksi, workshop processing tepat, workshop assembly sarta ngaronjatkeun ebike parabot nguji, nyadiakeun garansi kualitas dipercaya jeung layanan wijaksana ka konsumén.
Konsumén inquiries bakal ngawaler dina jam 24, Shuangye ngudag nawarkeun mitra kualitas dipercaya, harga kalapa, eupan balik gancang.

Urang ngahasilkeun bikes gunung listrik, bicycles listrik tilepan, ban gajih bikes listrik, pertengahan drive bikes listrik, accu,listrik sapédah kit, etc.Europe, Amerika, Australia mangrupakeun pasar utama pikeun products.The urang model nu pang populerna ngandung A5, A6, A1, sagala metot atawa purchasing rencana, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.